Levering

Vi tilbyder udbringning og afhentning med vores egne biler

Prisen på levering aftales på forhånd, når du bestiller. Vi kontakter dig og aftaler nærmere.

Leveringen af de lejede varer er til døren i gadeplan eller maks 5 meter fra bilen. Vi hjælper dig gerne med at bringe varerne et andet sted hen mod betaling.

Når du bestiller online angiver du, hvilken dato du skal bruge varerne. Du vil få besked om endelig leveringsdato i ordrebekræftelsen.

Du vil som privat lejer, blive ringet op dagen før leveringen, hvor vi aftaler et nærmere tidspunkt. Vi skal bruge minimum et 2 timers interval.

Hvis vi får angivet et sted at stille det lejede, er det ikke nødvendigt at du er hjemme ved levering.

Er du en virksomhed bliver varerne leveret inden for normal åbningstider. I vil ikke blive yderligere adviseret udover dato.

Levering og opstilling af telte:

Alle telte bliver leveret og opsat af Festgården. Det er ikke muligt for lejer selv at opsætte eller nedtage teltet.
Teltene bliver opsat på leveringsdatoen i bekræftelsen. I travle perioder, kan vi opstille teltet op til en uge før festen. Vi ringer altid og aftaler nærmere – det samme er gældende for nedtagningen.

Vi levere alle steder, hvor vi kan køre lige til. 5 meter fra bilen. Hvis teltet f.eks. skal om i baghaven, kan der være ekstra omkostninger. Husk at oplyse adgangsforholdene senest 14 dage før vi kommer.

Det meste er på vogne, så det er vigtigt for os at vide om der er trapper eller ujævnt underlag inden vi ankommer. Hvis ikke vi får besked, vil du blive faktureret for den ekstra tid til transporten uden yderligere varsel.

Du behøver ikke være hjemme ved levering, blot hvis du angiver med 4 stole eller pinde i jorden, hvor du gerne vil have teltet placeret.

Hvis teltet skal stå på offentlig vej eller lign, så husk at søge om de nødvendige tilladelser.

Levering af service:

Alt vores service kommer i praktiske kurve som står i høje “stik” vogne på hjul med en hætte ned over. De kan være meget tunge så sørg for at vi kan køre med dem på fast underlag.

Der leveres ikke, hvor der er trapper. Så er det lejer som overtager transporten derfra.

I tilfælde af størrer ordrer kommer tallerknerne i specielle tallerkenvogne. Glas bliver leveret i kop og glaskurve, som passer ind i stikvognene. Vognene er 186 cm høje og fylder 55×55 cm

Tilbagelevering:

Når vi leverer dine varer, aftaler vi afhentningen. Oftest er det ikke nødvendigt for dig at være hjemme, når vi skal afhente igen, hvis vi får fortalt, hvor varerne stilles.
Alle vores priser er inkl. opvask på vores service. Det betyder, at du hverken skal vaske eller skylle af inden vi afhenter.

Tallerkener skal blot skrabes af. Kopper, glas og lignende skal kun tømmes for indhold.
I tilfælde af reklamationer

Inden levering:
Du modtager en ordrebekræftelse fra os. Det er denne som er gældende for din bestilling. Du bedes derfor venligst gennemgå denne nøje, så evt. mangler kan blive rettet inden leveringen.

Ved levering:
Så snart du modtager det lejede, skal du tælle det hele op og tjekke om der er noget i stykker. Hvis du mod forventning skulle finde fejl eller mangler, så skal du straks meddele dette via mail til Festgården.

Det er ikke muligt først at reklamere ved tilbageleveringen.

Hvis vi skal have mulighed for at kunne ombytte evt. defekte eller manglende varer, skal reklamationen være hos os senest fredag kl. 12.00 og pr. telefon.

Mulighed for selv at stå for transporten:

Hvis du ønsker det, har du selv mulighed for at stå for transporten fra og til vores lager. (Ikke gældende for telte).

Du skal dog være opmærksom på, at mange ting ikke må ligge ned og flere ting ikke må transporteres på en trailer. Husk at tømme traileren for affald og medbring tæpper, presenning og snor til at binde det hele. Men kontakt os evt. inden og aftal nærmere.

Udlevering foregår mandag og torsdag fra kl. 10.00-17.00.

Adressen er Østerlundvej 8, 8700 Horsens

Har du spørgsmål til levering inden bestilling, så kontakt os via mail eller tlf. 76 90 66 00.