Om Festgården

Festgården er en udlejningsvirksomhed, som siden år 2000 har udlejet telte, service og meget andet til fester og arrangementer for både private og virksomheder i Horsens og omegn.

Vi er beliggende få kilometer fra Horsens centrum på Østerlundvej 8, hvor vi i 2021 flyttede ind i vores nybyggede domicil med Danmarks mest moderne faciliteter inden for festudlejning.

Du kan nemt finde og bestille dine ønskede varer her i webshoppen eller du kan kontakte os på tlf 76 90 66 00 eller mail mail@festgaarden.dk

Alt i udlejning

Uanset om du skal holde en mindre havefest, et stort bryllup eller et firmaarrangement med flere hundrede gæster, så kan vi hos Festgården hjælpe.

Vi har et bredt udvalg af service og går ikke på kompromis med kvaliteten. Alle varerne bliver nøje gennemgået inden udlejning, så vi kan garantere en høj standard hver gang, hvad enten det er service, borde, stole eller telte.

Alt service er nyopvasket i vores egen industriopvaskemaskine inden du modtager det. Og når din fest er ovre, skal du hverken skylle eller vaske servicen af. Opvasken er inkluderet i lejeprisen.

Årets festudlejer 2021

Festgården og indehaver Allan Andersen er senest blevet kåret som Årets Festudlejer af brancheforeningen for danske festudlejere.

Begrundelsen for udnævnelsen var bla. vores fokus på et godt arbejdsmiljø og reducering af nedslidende arbejdsfunktioner for medarbejderne, nytænkning og omstillingsparathed. Og vores store fokus på kundens oplevelser uanset størrelse af ordre.

Vi er utrolig stolte over anerkendelsen, og er med til at bevise, at vi er en af de mest moderne festudlejningsvirksomheder i Danmark.

Du kan se mere om kåringen på vores Facebook side her