Hos Festgården har vi mange års erfaring med udlejning af telte og service til bryllupper. Vi ved hvor vigtig denne dag er for brudeparret, så vi er meget opmærksomme på at alt forløber efter planen.

Et bryllup i haven kan være hjemligt og ikke mindst hyggeligt, men det kræver også lidt planlægning i forhold til at leje både telt, borde, stole og service. Her kan Festgården hjælpe dig hele vejen.

Bryllup i haven

Ønsker du at holde din bryllup i hjemlige opgivelser, kan et telt i haven være en løsning, hvis I ikke har pladsen til alle jeres gæster i huset. Vi har mere end 20 års erfaring med levering af bryllupstelte.

Vi kan være din totalleverandør, når du skal holde bryllupsfest i haven.

  • Service (Tallerkener, bestik, glas mm)
  • Telte med en kapacitet til flere end 100 mennesker
  • Borde og stole
  • Belysning
  • Ekstra køkkenudstyr som ovne, køleskabe og kaffemaskiner
Se vores udvalg af produkter her

Undgå at tænke på opvask af service til brylluppet

Når et bryllupsarrangement bliver afholdt i ens private have, kan der være trængt med pladsen i forhold til opbevaring af service og ikke mindst opvasken.

Når du lejer service hos Festgården, sørger vi for at levere alt dit service vasket af i høje rullevogne, som er nemme at skubbe rundt med.

I løbet af festen, skal dit personale blot skrabe tallerkener rene og tømme glassene inden de sættes i de samme rullevogne. Du skal derfor ikke selv stå for opvasken. Den tager vi.

Priseksempel

Herunder kan I se et eksempel på at leje telt, service, borde og stole til 50 personer. Priserne er uden transport. (Vi tager forbehold for prisændringer)

Vare Pris
Telt 6×9 meter 3.726 kr. (Med panorama tag +1.197,00 kr)
Gulv til telt (54 m3) 2.106 kr.
Borde (9 stk) og stole (50 stk) 1.199 kr.
Bestik (Pr. kuvert: 2 knive, 2 gafler, 1 ske) (250 stk) 987 kr.
Glas (Pr. kuvert: 2 vinglas, 1 vandglas, 1 kaffekop) (200 stk) 855 kr.
Tallerkener (Pr. kuvert: 3 tallerkener) (150 stk) 592,5 kr.
I alt for ovenstående (Eksl. levering) 9.465,50 kr.

Få tilbud på bryllupstelt

Du kan bestille dit telt online i vores webshop. Du finder vores udvalg her

Hvis du har nogle specielle ønsker, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os inden din bestilling ved hjælp af denne kontaktformular.