Julen nærmer sig med hastige skridt, og de traditionsrige julefrokoster venter lige rundt om hjørnet. At være arrangør af den årlige julefrokost kræver et stort planlægningsarbejde – specielt hvis der er tale om julefrokost med mange gæster såsom firmajulefrokoster.

Maden skal være velsmagende, snapsen skal være iskold og bordet skal være smukt dækket, så det simrer af jul i hele lokalet. Det kan være en stor udfordring at dække det perfekte julebord, for ofte er man ikke i besiddelse af nok borde og stole eller matchende service.

Men bare rolig. Hos Festgården er vi altid klar til at hjælpe dig.

Vi er specialister i festudlejning, og vi kan gøre enhver fest til en uforglemmelig oplevelse. Også din kommende julefrokost.

Udlejning af borde og stole

Når du skal arrangere en julefrokost, er det helt afgørende, at der er plads til alle gæsterne, og at alle kan sidde behageligt og nyde den lækre julemad. Problemet er dog ofte, at det kræver mange borde og stole, som man sjældent har til rådighed.

Hos Festgården har vi et stort sortiment med både borde og stole i høj kvalitet, og vi har helt sikkert også varianter, der passer til din julefrokost. Vores borde og stole varierer i både form og design og kan anvendes til alle typer af julefrokoster.

Skal der klemmes rigtig mange mennesker ind i lokalet, kan du med fordel overveje vores bord/bænkesæt. Det sikrer masser af siddeplads, da bordene kan opstilles i forlængelse af hinanden.

Søger du en anden og lidt mere elegant stil, skal du vælge vores smukke runde borde i forskellige størrelser, eller vores rektangulære borde i både plastik og træ. Alle bordene er udviklet, så de er nemme både at stille op og pakke ned.

Her kan du se vores store udvalg af borde til din julefrokost.

Udlejning af service

Når du har fået styr på borde og stole, vil du garanteret løbe ind i det næste problem – nemlig mangel på tallerkner, glas og bestik,
så du kan præsentere et smukt og ikke mindst ensartet julebord.

Også her kan vi hos Festgården hjælpe dig med udlejning af service i høj kvalitet.


Tallerkner i porcelæn

I vores brede sortiment finder du stilsikre, hvide porcelænstallerkener, der passer til ethvert bord. Ønsker du en tallerken til sild og en anden tallerken til det varme, klarer vi uden problemer det. Vi har nemlig tallerkener i forskellige størrelser – både dybe og flade varianter.

Se vores flotte tallerkener i porcelæn her.

Glas i alle afskygninger

Man kan vist roligt sige, at julefrokoster ofte handler om at have noget i glassene. Heldigvis kan du hos Festgården finde glas i alle varianter – lige fra høje til lave snapseglas. Fra store ølkrus til elegante ølglas. Og selvfølgelig også forskellige vandglas, når I lige skal skylde efter. Herudover finder du også alt i skåle og fade, så du ubesværet kan servere både kolde og varme retter på det store julebord.

Vælg de helt rigtige glas til din julefrokost her

Højglanspoleret bestik

Du kommer ikke langt med sildemaden eller den stegte medister, hvis du mangler bestikket. I vores sortiment finder du smukt og poleret bestik til både spisning og servering. Både vores bestik, glas, tallerkner og andet service gennemgår en nøje procedure inden udlejning. Vi vasker alt i vores egen industriopvaskemaskine, hvor servicen bliver desinficeret ved 85 grader. Det er blandt andet et krav på restauranter, og derfor følger vi de samme foranstaltninger til alle vores kunder.

Her finder du vores store udvalg af bestik til dit julebord

Vi klarer opvasken

Hos Festgården ønsker vi at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt, så du kan bruge tiden sammen med dine gæster. Derfor behøver du ikke tænke på opvasken, når du lejer service hos Festgården. Det eneste, du skal gøre, er at skrabe resterende mad af tallerkner og fade. Du behøver ikke engang at skylle af – det, og resten af opvasken, klarer vi hos Festgården.

Skal vi hjælpe dig med at skabe en uforglemmelig julefrost? Så gå på opdagelse i vores sortiment af udlejning til julefrokosten.

Priseksempel

Herunder kan I se et eksempel på at leje telt, service, borde og stole til 50 personer. Priserne er uden transport. (Vi tager forbehold for prisændringer)

Vare Pris
Telt 6×9 meter 3.726 kr. (Med panorama tag +1.197,00 kr)
Gulv til telt (54 m3) 2.106 kr.
Borde (9 stk) og stole (50 stk) 1.199 kr.
Bestik (Pr. kuvert: 2 knive, 2 gafler, 1 ske) (250 stk) 987 kr.
Glas (Pr. kuvert: 2 vinglas, 1 vandglas, 1 kaffekop) (200 stk) 855 kr.
Tallerkener (Pr. kuvert: 3 tallerkener) (150 stk) 592,5 kr.
I alt for ovenstående (Eksl. levering) 9.465,50 kr.

Få tilbud på leje til julefrokosten.

Du kan bestille dit telt online i vores webshop. Du finder vores udvalg her

Hvis du har nogle specielle ønsker, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os inden din bestilling ved hjælp af denne kontaktformular.