Har I fundet den perfekte lokation med en fantastisk udsigt, så er det synd at holde festen i et almindeligt hvidt festtelt.

Med vores panorama telt, kan I og jeres gæster få glæde af den smukke udsigt mens I sidder til bords og måske endda nyde solnedgangen.

Lej telt med gennemsigtig tag og store vinduer

Hos Festgården har vi med stor succes lejet vores telte med glastag og vores store firkantede vinduer til især bryllupper og lignende, hvor kunden gerne vil nyde udsigten og føle at de sidder i naturen. 

Dette kan lade sig gøre med vores glastag, som vi for en merpris kan opsætte vores telte med. Vi kan montere gennemsigtig tag på både 6, 9 og 12 meter brede telte. 

Når du lejer et telt fra Festgården, skal du ikke tænke på opsætningen. Alle vores priser er inkl. opsætning og nedtagning.

Se vores udvalg af telte og priser her.

Hold fest i det fri uden besvær

Hvis I har prioriteret, at finde en flot lokation i det fri, er det typisk sparsomt med adgang til køkkenfaciliteter, opvask og service.

Her kan Festgården hjælpe med alt til festen. Vi kan levere alt i service, glas, fade og gryder og I skal ikke tænke på opvasken.

Alt servicen bliver leveret nyvasket, og når festen er slut kommer vi og afhenter det hele igen, uden at I skal have vasket op.

Telte, borde, stole og belysning kan vi også hjælpe med, og vi sørger for levering og opstilling.

I kan se hele udvalget i vores webshop eller bruge kontaktformularen, hvis I ønsker et tilbud.

Priseksempel

Herunder kan I se et eksempel på at leje telt, service, borde og stole til 50 personer. Priserne er uden transport. (Vi tager forbehold for prisændringer)

Vare Pris
Telt 6×9 meter 3.726 kr. (Med panorama tag +1.197,00 kr)
Gulv til telt (54 m3) 2.106 kr.
Borde (9 stk) og stole (50 stk) 1.199 kr.
Bestik (Pr. kuvert: 2 knive, 2 gafler, 1 ske) (250 stk) 987 kr.
Glas (Pr. kuvert: 2 vinglas, 1 vandglas, 1 kaffekop) (200 stk) 855 kr.
Tallerkener (Pr. kuvert: 3 tallerkener) (150 stk) 592,5 kr.
I alt for ovenstående (Eksl. levering) 9.465,50 kr.

Få tilbud på festen i det fri.

Du kan bestille dit telt online i vores webshop. Du finder vores udvalg her

Hvis du har nogle specielle ønsker, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os inden din bestilling ved hjælp af denne kontaktformular.