Planlægger du at holde havefest, så bør du leje dit telt hos Festgården i Horsens. Vores telte er af høj kvalitet og kan rumme alt fra små sammenkomster til store selskaber.

Med vores hjælp skal du ikke tænke på opsætning, men blot sørge for at skabe den hyggelige og festlige atmosfære i teltet. Vi sørger for at opsætte teltet i jeres have, og kommer forbi og nedtager det igen, når jeres fest er overstået.

Havefest til alle anledninger

Uanset anledningen til din havefest, kan vi hjælpe med teltet. Vores telte er gennem de seneste 20 år udlejet til alt fra barnedåb, konfirmationer, bryllupper og mange andre anledninger.

Du kan her nedenfor se billeder på telte vi har opsat, og måske finde inspiration til din næste havefest.

Se vores udvalg af telte og priser her.

Udlejning af alt til havefesten

Med vores brede udvalg af telte, borde, stole og serviceudlejning er vi sikre på at kunne imødekomme jeres behov og ønsker til jeres kommende havefest. Vi ved, at en vellykket havefest kræver både planlægning og kvalitet, og det er præcis, hvad vi kan tilbyde jer.

Vi gør det nemt for dig at holde fest i det fri. Vi opsætter og nedtager jeres telt, og lejer du service hos os, skal du ikke tænke på opvasken

Alt servicen bliver leveret nyvasket, og når festen er slut kommer vi og afhenter det hele igen, uden at I skal have vasket op.

Telte, borde, stole og belysning kan vi også hjælpe med, og vi sørger for levering og opstilling.

I kan se hele udvalget i vores webshop eller bruge kontaktformularen, hvis I ønsker et tilbud.

Priseksempel

Herunder kan I se et eksempel på at leje telt, service, borde og stole til 50 personer. Priserne er uden transport. (Vi tager forbehold for prisændringer)

Vare Pris
Telt 6×9 meter 3.726 kr. (Med panorama tag +1.197,00 kr)
Gulv til telt (54 m3) 2.106 kr.
Borde (9 stk) og stole (50 stk) 1.199 kr.
Bestik (Pr. kuvert: 2 knive, 2 gafler, 1 ske) (250 stk) 987 kr.
Glas (Pr. kuvert: 2 vinglas, 1 vandglas, 1 kaffekop) (200 stk) 855 kr.
Tallerkener (Pr. kuvert: 3 tallerkener) (150 stk) 592,5 kr.
I alt for ovenstående (Eksl. levering) 9.465,50 kr.

Få tilbud på festen i det fri.

Du kan bestille dit telt online i vores webshop. Du finder vores udvalg her

Hvis du har nogle specielle ønsker, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os inden din bestilling ved hjælp af denne kontaktformular.