Hos Festgården har vi stor erfaring med serviceudlejning til fester og arrangementer i Horsens og resten af Østjylland.

I denne kategori finder du vores store udvalg inden for service. Du har mulighed for at leje alt i bestik, tallerkener, glas og porcelæn til din næste fest.

Når du lejer service hos os, er du sikker på at få den bedste kvalitet, og samtidig garanterer vi, at al servicen er ren. Vi sørger for at gennemgå alle varer inden de bliver udlejet, og vores service bliver leveret nyvasket i vores egen industriopvasker.

Med serviceudlejning fra Festgården, skal du heller ikke tænke på opvasken. Den er inkl. i din lejepris. Tallerkener, fade og bestik skal blot skrabes af, og så sørger vi for resten.

Det sikrer at vores udlejet service altid er rent, og er desinficeret ved 85 grader, som er de krav der er til restauranter i dag.

Tallerkner

Hvis du skal holde fest for meget mere end 20 personer, kan det være svært selv at skaffe nok tallerkener til dine gæster. Vi har et stort udvalg i hvide porcelæns-tallerkener.

  • Kagetallerken
  • Flad tallerken 24 cm
  • Flad tallerken 30 cm
  • Dyb tallerken 20 cm.
  • Frokost tallerken 21 cm

Foruden vores tallerkener har du også mulighed for at leje fade, kander, skåle i matchende porcelæn.

Se hele udvalget her.   

Bestik

I vores serviceudlejning finder du også et stort udvalg af højglanspoleret bestik i meget høj kvalitet. Du finder knive, skeer, gafler i store mængder. Ingen fest er for stor for os.

Bestikket kan lejes fra kun 3 kr. pr. stk og dette inkl. opvask.

Se hele udvalget af bestik her.

Glas

Lej glas til din næste store fest, og spar mange timer på opvasken. Hos Festgården sørger vi nemlig for opvasken af dine glas. I vores brede udvalg af glas til udlejning finder du alt fra rødvinsglas, champagneglas, ølglas, ølkrus, vandglas, snapseglas og meget andet.

Se hele udvalget af glas her

Festgården i Horsens

Vi har i snart 18 år sørget for serviceudlejning i Horsens og omegn. Vi har leveret service til bryllupper, konfirmationer, runde fødselsdage, byfester og firmaarrangementer.

Vi er fysisk beliggende i Horsens, men udlejer service i hele Østjylland.

Kontakt os i dag på tlf. 76 90 66 00

Få tilbud på festen i det fri.

Du kan bestille din service i vores webshop. Du finder vores udvalg her

Hvis du har nogle specielle ønsker, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os inden din bestilling ved hjælp af denne kontaktformular.