Er du på udkig efter teltudlejning i Århus eller Skanderborg er Festgården et godt valg.

Når du bestiller et telt fra Festgården’s teltudlejning hjælper vi dig med alt fra start til slut. Vi har mange års erfaring og ved hvordan en flot fest skal holdes – bare spørg.

Alle vores telte er certificeret og du skal ikke søge byggetilladelse. Vi har telte i 3, 6, 9, 12, 15 og 18 meters bredde og længden spænder pr. 3 meter. Det vil sige – bestiller du et telt på 18 meters bredde kan du eventuelt få det med 21 eller 24 meter langt osv.

Vores gulve til teltene er udført i grå/blå marmor plast og følger underlaget. Vælger du plast gulv frem for træ, får du ingen revner hvor høje hæle træder igennem, samt borde der står og vipper. Festgården har også mulighed for at hæve gulvet hvis du har en stejl grund – dette gøres med opbygning af scenemoduler. Festgården har mange typer af belysning til teltene lige fra lyskæder til prisme lysekroner og alle kan naturligvis dæmpes. Har du et stort arrangement og et stort orkester – er vi også leveringsdygtig i scener i forskellige højder.

Er du bekymret for om festen slutter fordi dine gæster fryser – kan du leje varme kanoner fra Festgården. Vi har varme kapacitet til over 5000 m2.

Vores telte kan bruges til mange ting – alt lige fra bryllup, konfirmationer, fødselsdage, rejsegilde, byfester eller messer. Når du bestiller Festgården’s teltudlejning i Århus til næste fest – hjælper vi dig med råd og vejledning om brand, hvis I er flere end 150 personer – udover dette skal der også laves en tegning til brandchefen i din kommune – som vi naturligvis også er behjælpelig med.

Alle telte fra Festgården er opstillet af os, det er din garanti for en sikker og ren fest. Festgården har elektrikere i Århus og Skanderborg vi kan trække på hvis du er i strøm mangel, en vigtig ting hvis du ikke skal have en afbrudt fest midt på aftenen. Når du vælger Festgården til din næste teltfest har vi også professionelle kokke vi kan trække på – til disse bygger vi et køkken telt på siden af teltet – hvor de laver maden i. Dette bruges typisk når det er fadserveret mad og ikke kun en buffet. Til køkken teltet kan Festgården naturligvis levere alt inventaret – ovne, grill, komfur osv.

Til vores telte kan vi også bygge et telt på siden – hvor du eventuelt kan have nogle lounge møbler – såfremt du mangler et sted hvor dine gæster kan ”slappe” af fra festen – eller måske bare et ryger telt.

Alle vores telte kan bygges sammen – uanset hvordan du vælger at stille dem sammen. Vi har specielle tagrender vi kan koble dem sammen med. Skal teltet stilles op ad et hus – har vi også mulighed for og gøre teltet forholdsvis tæt der. Festgården har også rigtige døre til teltet – i stedet for den traditionelle lynlås dør. En flot og eksklusiv løsning hvis du kun vil have det bedste.

Festgården har også pagode telte – også kaldet beduintelte, dog i en nyere version. Disse telte har en flot og anderledes struktur når man sidder inden i og kigger op i loftet. Disse telte kan sættes sammen så man får en lille by af telte – og et flot udseende ude som inde.

Er det den store byfest kan Festgården opstille et bar område i teltet med tilhørende fadølsanlæg og naturligvis øl.

Festgårdens Teltudlejning kommer naturligvis i Århus og Skanderborg