Hos Festgården i Horsens kan du leje telt til din næste fest i haven. Vi sørger for at levere og opstille teltet, hvor I ønsker det, og nedtager teltet når jeres fest er ovre. Alle vores montører er uddannet.

Har du specielle ønsker til størrelse, opsætningskrav eller tilbehør, så tøv ikke med at kontakte os. Vi har i mere end 20 år udlejet telte, og kan løse enhver opgave.

Lej små og stor festtelte i Horsens

Uanset hvor mange gæster I skal være til festen, så kan Festgården være jeres teltleverandør. Vores telte er fra 6 meter og op til 18 meter i bredden og der som udgangspunkt ingen begrænsning i længden.

Så vi kan håndtere både den lille havefest til firmaarrangementer, hvor der skal være plads til flere hundrede personer i teltet.

Hvis I skal leje et telt som er mere end 50 m2, er det i dag i et krav at de skal være certificeret. Det er alle vores telte selvfølgelig, så I bliver ikke mødt med krav om at søge om byggetilladelse.

Når du lejer et telt fra Festgården, skal du ikke tænke på opsætningen. Alle vores priser er inkl. opsætning og nedtagning.

Se vores udvalg af telte og priser her.

Hold fest i haven uden besvær

Vi udlejer vores telte til alle typer af udendørs fester og arrangementer, så uanset om du skal holde bryllup, firmareception eller havefest, så kan vi finde et i den rigtige størrelse.

Foruden teltudlejningen kan vi også hjælpe med borde, stole, gulve og alt i service, opvarmning og lyskæder.

Vi har adresse på Østerlundvej 8, 8700 Horsens og opsætter telte i lokalområdet.

I kan se hele udvalget i vores webshop eller bruge kontaktformularen, hvis I ønsker et tilbud.

Priseksempel

Herunder kan I se et eksempel på at leje telt, service, borde og stole til 50 personer. Priserne er uden transport. (Vi tager forbehold for prisændringer)

Vare Pris
Telt 6×9 meter 3.726 kr. (Med panorama tag +1.197,00 kr)
Gulv til telt (54 m3) 2.106 kr.
Borde (9 stk) og stole (50 stk) 1.199 kr.
Bestik (Pr. kuvert: 2 knive, 2 gafler, 1 ske) (250 stk) 987 kr.
Glas (Pr. kuvert: 2 vinglas, 1 vandglas, 1 kaffekop) (200 stk) 855 kr.
Tallerkener (Pr. kuvert: 3 tallerkener) (150 stk) 592,5 kr.
I alt for ovenstående (Eksl. levering) 9.465,50 kr.

Få tilbud på festen i det fri.

Du kan bestille dit telt online i vores webshop. Du finder vores udvalg her

Hvis du har nogle specielle ønsker, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os inden din bestilling ved hjælp af denne kontaktformular.