Står du og mangler et telt til din næste fest i Horsens? Hos Festgården har vi et stort udvalg af udlejningstelte, der passer til lige netop din fest

Festgården er altid med fremme når man taler om det sidste nye indenfor teltudlejning. Vi tog f.eks. en rask beslutning i 2015 og udskiftede alle vores hvide vinduer fra den gamle bondegårds stil til de helt store firkantede vinduer – hvorfor man får fornemmelse af at man sidder lige midt i naturen – har man samtidig en flot udsigt vil det være en naturlig ting at vælge disse.

En anden flot detalje som Festgården indførte i 2015 var, at vi udskiftede vores tagrender – også kaldet ”tunger” (det er dem der sidder ned langs taget) – til et lige stykke pvc, da vi gerne vil udover den gamle stil fra et Cirkus telt.

Et partytelt fra Festgården skal være moderne og ikke gammeldags. Som det sidste nye har Festgården monteret pvc indvendig over vinduerne for at dække det meste af metallet i pvc konstruktionen. Det giver et flot resultat og alt bliver mere harmonisk og se på.

Når mulighederne ikke er andet end betonklodser – montere Festgården naturligvis et overtræk over disse – da denne form for forankring typisk ikke er pæn at se på – det bliver den når du vælger Festgården til din næste udlejning.

Alle vores telte er hvide fra top til tå – men vi har stadig nogle ”gamle” sider med grøn jordslag. Disse bruges typisk til sports fester og den type arrangementer – da det ofte går hårdt ud over pvc’en som ligger på jorden og med en grøn farve er det nemmere at skjule brandmærker osv. fra cigaretter.

Har du brug for grill telte har vi special sider og tag til dette – da grilning i teltet har ødelagt dette for altid. Duften af gris vil sætte sig i pvc dugen og aldrig komme væk, så derfor – bestil altid et grill telt hvis der skal laves mad i teltet.

Festgården i Horsens bruger altid hvide båndstrammere til forankring af teltene ned til beton klodserne – det er set at nogle udlejere bruger blå og rød båndstrammer, og det vil typisk give et udtryk for at her er der Cirkus.

Som noget nyt er Festgården i fuld gang med at eksperimenterer med nogle helt nye beton klodser som ligner en stol. Det er både praktisk og samtidig en smart løsning – når man nu ikke bruger pløkker til forankring. En anderledes måde at tænke en forankring ind på – det ses kun hos Festgården’s teltudlejning i Horsens.

Holder du bryllup og har valgt at holde det i et telt fra Festgården’s teltudlejning, stiller vi det typisk op mandag eller tirsdag – da vi ved der er meget gøre for at få teltet til og ligne din drøm.

Har du valgt at holde din fest i de kolde måneder kan Festgården montere en ekstra inder dug i teltet –  dette bevirker at du ikke får kondens som drypper og samtidig sparer man lidt på varmeregningen. Samtidig får man en fornemmelse af at man sidder inde i en stue og ikke i et telt.

Festgården er et teludlejnings firma som ligger i Horsens, og har mere end 15 års erfaring med teltopstilling.