Når du lejer et telt fra Festgården’s teltudlejning er du sikker på, at du kun får det bedste. Vi er meget omhyggelige med opstillingen og bestræber os på hver gang at teltet står lige og er forankret korrekt. I mange tilfælde kender vi ikke undergrunden og er derfor nødt til at lave trækprøver af pløkkernes bæreevne. Vidste du for eksempel at en udlejer skal lave trækprøver af pløkkerne. Anvender man en pløk i 60 cm sandjord holder den omkring 40 kg, og teltet er ulovligt opstillet og overholder derfor ikke certifikatet. Den skal kunne holde ca. 200 kg. Vi montere naturligvis pløkker i alle ben og ”snyder” ikke for at ”spare” tid.

Vidste du at en teltudlejer har pligt til at udlevere certifikatet når teltet er over 50 m2, og Festgården’s teltudlejning kommer tit i Kolding, Vejle og Fredericia.

I nogle tilfælde er det ikke muligt at slå pløkker i og vi er derfor nødsaget til at bruge betonklodser. Denne form for opstilling er en bekostelig affære og en tidskrævende omkostning – da transporten og monteringen tager næsten lige så lang tid som selv opstillingen, men Festgården’s teltudlejning i Kolding går ikke på kompromis, vi opstiller teltet, så både du og vi kan sove roligt og ikke skal bekymre sig om det nu bliver der.

Vi husker nok alle det Cirkus telt der væltede – dette var startskuddet til certifikaterne på teltene i Danmark. Heldigvis har der aldrig været et telt i Danmark der er knækket sammen på grund af materialet/konstruktionens opbygning, men derimod hundrede vis af telte som er blæst omkuld på grund af fejlmontering af teltene.

Festgården har uddannet personale, og ikke kun ”selv lært” personale. Under kurset får personalet kendskab til vind trykket på teltet, bære evner af pløkker og det vigtigste – vejledning om teltudlejning og oplysningerne overfor kunden. Dette er meget vigtig når du søger en telt udlejer i Kolding.

Festgården går meget op i, at alle teltene er fra samme producent – da sammen bygning af flere producenter ikke er lovligt. Desværre er det kun et trænet øje der kan se dette, og i sådan et tilfælde er det kunden der står tilbage som taberen hvis uheldet sker. Det er dyrt at overholde alle kravene til lovgivningen, og når du kan leje et telt billigt – er det sikkert fordi udlejeren ”snyder” med flere af disse punkter.

Vores motto er ”når du lejer dyr, græder du kun en gang. Når du lejer billigt – græder du mange gange”.

En god idé er, at tjekke din telt udlejer når han er færdig med opstillingen. Tjekke om han har husket pløkker i alle ben og om de er slået helt i – det gør Festgården’s teltudlejning.

Festgården bruger store motorhammere, også kendt som beton hammer – til at slå pløkker i – så uanset om det er asfalt eller flise belægninger kommer de altid helt i.

Nogle sælgere importere telte fra udlandet og sælger dem i Danmark – men der er ingen der ved om manden har de samme certifikat svejse krav som en dansk producent. Derfor bruger Festgården kun danske telte, og vi stiller dem gerne op i Vejle, Kolding og Fredericia