Hos Festgården udlejer vi partytelte til alle typer af fester og arrangementer. Det værende både til private, som skal holde fest i haven eller til foreninger og virksomheder, som skal holde større arrangementer som byfester eller personalefester.

Vi er din totalleverandør inden for festudlejning. Så udover telte kan du også leje borde, stole, gulve og alt i service. Det gør det nemt for dig at holde fest, og du skal blot tænke på maden, drikkevarerne, opdækningen og gæsterne.

Når du lejer et telt hos Festgården, så skal du ikke tænke på opsætningen. Alle vores telte sættes op af vores uddannet personale, og opsætningen er inkluderet i prisen.

Certificeret partytelt

Hvis et festtelt i dag er mere end 50 m2, er det et krav fra myndighederne at teltet skal være certificeret. Disse krav opfylder vores telte selvfølgelig, og du har derfor ikke behov for at gøre ydereligere. Det er heller ikke nødvendigt at ansøge om byggetilladelse.

Sådan lejer du

Du kan bestille dit telt online i vores webshop. Du finder vores udvalg her

Hvis du har nogle specielle ønsker, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os inden din bestilling.

Når du har lavet din bestilling, vil du modtage en ordrebekræftelse fra os. Her vil du få nærmere information om, hvornår vi leverer og opsætter teltet.

Hvis du vil læse mere omkring levering, kan du klikke her